08 januari 23:57, Mord/dråp, försök, Landskrona

Skottlossning mot bostad.

Polis larmas till Trädgårdsgatan i Landskrona med anledning av att det inkommer larm om en hög smäll i området.

På plats konstateras att okänd gärningsperson beskjutit ett fönster in till en bostad och därefter avvikit från platsen. Ett flertal personer befann sig i bostaden vid tiden för händelsen. Ingen kom till fysisk skada.

Platsen spärrades under natten av och en teknisk undersökning genomfördes. Även specialsökhund med kompetens för vapensök har använts i brottsplatsundersökningen. Vissa fynd har säkrats.

Polisen är klara på platsen och avspärrningarna är hävda. En anmälan om försök till mord är upprättad. Ingen gärningsperson gripen för närvarande.

Polis har hållit förhör med vittne som gjort vissa iakttagelser, men vi tror att det kan finnas fler vittnen till händelsen. Har du sett något? eller på annat sätt har information att lämna om händelsen? Hör av dig till oss på 114 14 för att lämna tips. Din iakttagelse kan vara av stor vikt för utredningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen