09 januari 07:02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.40 polisen har hittills hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men sex personer har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.46 vid en rutinkontroll av en personbil på riksväg 40 i Nässjö uppstod misstanke om drograttfylleri på bilföraren, en man i 35-årsåldern. Hans körkort omhändertogs av polisen. Tre passagerare, alla män i 20-25-årsåldern blev misstänkta för ringa narkotikabrott och de fick följa med för provtagning och förhör.

01.00 vid en rutinkontroll av en bil på E4 Barnarp uppstod misstanke om ringa narkotikabrott på en en person. Vid kontroll av identiteten uppvisade personen en annan persons idkort. Det var en man i 20-årsåldern som blev misstänkt för ringa narkotikabrott och missbruk av urkund.

02.42 vid en rutinkontroll av en bilist på E4 Ljungarum blev bilföraren bötfälld för att ha brukat en bil med körförbud.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen