Uppdaterad 10 juli 08:24

10 juli 08:01, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 33 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

02:11 Polisen larmades till Drottninggatan i centrala Jönköping med anledning av ett inbrott i en lägenhet. Tjuven hade stått på en bil för att nå upp, krossa ett fönster och ta sig in i bostaden. Ingen har gripits och det är ännu oklart vad som stulits. En anmälan om grov stöld genom inbrott har upprättats. 

02:33 Polis beordrades till Trädgårdsgatan i Nässjö på grund av en brand i en personbil. Väl på plats konstaterades bilen övertänd. En annan bil i närheten hade också fått skador. Inga personskador finns att rapportera men en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

Idag fredag har vi mindre bemanning än vanligt på pressnumret. Vi ber er därför att i möjligaste mån vänta med mindre akuta frågor till polisens presstjänst. Angelica Israelsson Silfver bemannar pressnumret 7-15 och Thomas Agnevik mellan 14-22.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.