Uppdaterad 10 juli 08:24

10 juli 08:12, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot fredagen har polisens regionledningscentral hanterat 21 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits under natten. Det ärenden som har hanterats har varit ärenden av rutinkaraktär. 

Några händelser från gårdagsdygnet:

14:39 Polisen larmades till ett flerfamiljshus i Trosa med anledning av bråk i en lägenhet. Flera personer hade befunnit sig i en lägenhet när två personer började bråka och slå sönder saker i lägenheten.

Polisen kom till platsen och två personer i 30-årsåldern greps misstänkta för misshandel och olaga hot. Den ena var kvar i lägenheten och greps där. Den andra anträffades utomhus i närområdet och greps också. Båda två har anhållits och ärendet leds av åklagare. Ingen person har behövt uppsöka akutsjukvård.

Idag fredag har vi mindre bemanning än vanligt på pressnumret. Vi ber er därför att i möjligaste mån vänta med mindre akuta frågor till polisens presstjänst. Angelica Israelsson Silfver bemannar pressnumret 7-15 och Thomas Agnevik mellan 14-22.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.