Uppdaterad 11 juli 05:08

11 juli 00:25, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

23:14 Bråk, Big Smile Skellefteå

Patrull skickades till Big Smile i Skellefteå gällande bråk och eventuellt misshandel. Lyckligtvis hann en ordningsvakt förhindra att det blev en misshandel. Patrullen omhändertog en man i 30 års åldern enligt LOB, mannen är även misstänkt för våldsamt motstånd vid ingripandet.

00:27 Trafikolycka, Åsele

Larm inkom att en man har blivit påkörd av en bil i centrala Åsele. Mannen har blivit skadad men kunde ta sig till sitt hem där han larmat polis, ambulans och räddningstjänsten. De initiala uppgifterna är att den inblandade bilen har smitit från platsen. Patruller är på plats och jobbar i ärendet. Patrullerna är klar på platsen och upprättar anmälan trafikolycka smitning efter förhör med målsägande. Mannen är överlämnad till sjukvården, ingen bil har kunnat härledas till olyckan ännu.

01:35 Drograttfylleri, Ersboda Umeå

Efter ett trafikstopp är en man i 20 års åldern misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. mannen fördes till polisstationen för provtagning. Efter provtagning och förhör frigavs mannen.

02:18 Narkotikabrott, Sunnanå Skellefteå.

Patruller skickas till Sunnanå gällande ca 5 stycken påverkade personer. När patrullen kom till platsen kontrollerades personerna, en kvinna i 30 års åldern och en kvinna i 20 års åldern är bägge misstänkta för narkotikabrott innehav. Anmälan mot de bägge har upprättats och den misstänkta narkotikan är taget i beslag.

03:58 Misshandel, Älvsbacka Skellefteå

Patrull skickades till inkommande lägenhetsbråk på Älvsbacka i Skellefteå. Då patrullen kom till platsen kunde konstatera att okänd gärningsman är misstänkt för misshandel alternativt grov misshandel på en man i 20 års åldern. Målsägande hade fått en glasflaska slag i huvudet. Patrullen har hållit förhör med målsägande och vittnen, de har upprättat anmälan.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.