Uppdaterad 11 juli 06:18

11 juli 04:48, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser efter kl 02.00

02:06 Skadegörelse, Björkskatan Luleå

Patruller skickades till Bjökskatan i Luleå då det inkom av flertalet inringare att ungdommar slog sönder en busskur. Då patrullernrna kom till platsen kunde identifiera 6 stycken ungdomar som nu är misstänkta för skadegörelsen. Patrullen har dokumenterat skadegörelsen, anmälan är upprättad.

02:58 Drograttfylleri, Nikkala

Efter ett trafikstopp är en man i 25 års åldern misstänkt för drograttfylleri på E:4an i höjd med Nikkala. Mannen fördes till polisstationen i Kalix för provtagning och förhör. Efter detta frigavs mannen.

03:09 Brand i fordon samt rattfylleri. Råneå

Polis och räddningstjänst skickades till en bilbrand i Råneå där bilen stod illa till i trafiken. När patrullen kom till platsen misstänktes föraren som hade avvikit, en man i 30 års åldern för rattfylleri. Själva branden i bilen har troligen uppkommit under färd, föraren är förd till polisstationen i Luleå för provtagning. Utredningsarbetet pågår.

03:13 Rattfylleri och narkotikabrott. centrala Piteå

Efter ett trafikstopp i centrala Piteå är en man i 30 års åldern misstänkt för rattfylleri. Vid ingripandet påträffades även misstänkt narkotika på mannen. Mannen fördes till polisstationen för provtagning. Efter provtagning och förhör är mannen frigiven, mannens körkort är omhändertaget och den misstänkta narkotikan är beslagtaget.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.