11 juli 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

23.44 Uddevalla, skadegörelse
Vid Torpvägen är det någon som anlägger en brand på en bänk vid Skolan och det förelog spridningsrisk till skolbyggnaden.

00.31 Trollhättan, bråk
Polis larmas till Kaflegatan i Hjulkvarn med anledning av ett större slagsmål mellan två grupperingar i 20-årsåldern. Polisen skriver tre anmälningar gällande misshandel och kommer att utreda vem som är misstänkt respektive målsägare. Samtliga är berusade och en person omhändertas för fylleri.

00.39 Tibro, allmänfarlig vårdslöshet
Polios och räddningstjänst larmas till Björkliden, Fagersanna med anledning av en fullt utvecklad brand i en trvåvåningsvilla. Huset går inte att rädda och 11 personer på platsen kontrolleras av ambulanspersonal. Ett okänt antal fördes till sjukhus för kontroll och tre av dessa ligger kvar på sjukhuset under observation utan allvarligare skador. I huset befann sig två hundar som blev kvar och de gick inte att rädda. Oklart vad som orsakat branden. Under släckningsarbetet fick riksväg 49 stängas av för trafik.

00.54 Tanum, försök till inbrott
Vid Knäm är det några personer som knipsar ett hänglås till en vägbom till Andresen Skog och Trädgård. När de ska köra in på området med två bilar går larmet på och de åker från platsen utan att få med sig något. Vid Hogstorp kontrollerar polisen två fordon som varit synliga vid vägbommen. Ett av fordonen är anmält stulen och tas i beslag. En person grips misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel. 

03.57 Göteborg, rån
Vid Krokegårdsgatan, Kvillebäcken är det en man i 25-årsålder som stoppar en polispatrull och uppger att han blivit rånad av okända personer. Han har blivit avtvingad sin klocka och mobiltelefon. Polisewn söker i området utan resultat.

05.15 Göteborg, skadegörelse
Vid Oscar Fredriks Kyrka är det någon som krossar en ruta vid entrén. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.