11 juli 07:41, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:05 Misshandel, Sundsvall: Polispatrull beordras till Alnön med anledning av ett bråk/slagsmål i ett trapphus. När polisen kommer dit är det lugnt och de inblandade har lämnat platsen. Polisen påträffar personerna, håller förhör och en person misstänks för misshandel. En anmälan upprättas.

01:56 Rattfylleri, Sundsvall: Polispatrull observerar en personbil på E4 i Birsta som framförs på ett märkligt sätt. Vid stopp och kontroll blåser föraren, en man, positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. En anmälan gällande rattfylleri upprättas.

02:18 Skadegörelse genom brand, Timrå: Polisen åker till Tallnäs med anledning av att två bilar på en parkering brinner. Det är oklart hur branden startat. Polisen söker med hund utan att påträffa någon misstänkt gärningsperson. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

03:10 Misshandel, Sundsvall: Polisen kontaktas av en man som uppger att han blivit misshandlad på en restaurang i centrala Sundsvall av en annan man som lämnat platsen. Polispatrull söker efter en misstänkt utan att påträffa någon. Förhör hålls och en anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.