11 juli 08:12, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:56 Misshandel, Östersund: Polisen får samtal från en taxichaufför i Östra Odensala som uppger att han blivit slagen i huvudet i samband med att han kört kunder. Chauffören behöver ingen ambulanssjukvård. Polispatrull beordras till platsen och anträffar en man. Han omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan gällande misshandel upprättas.

04:01 Misshandel, Östersund: Polisen får samtal från en man i centrum som uppger att han blivit misshandlad av en person som sedan har lämnat platsen. Polispatrull anträffar ingen misstänkt. Förhör med den utsatte mannen hålls och en anmälan gällande misshandel upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.