13 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Godmorgon. Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i em/kväll tjänstgör Anna Göransson

2020-07-12

Kl 20:27              Halmstad, vapenlagen

En alert anmälare ringer till polisen när han ser tre ungdomar på en lekplats och en av ungdomarna har något på sig som ser ut som ett vapen.
Polispatrullen kommer till platsen och kontrollerar ungdomarna.  Vid visitationen anträffas det ett luftvapen och en kniv.  Anmälan skriv på brott mot knivlagen, beslag av sakerna  och samtliga ungdomar på platsen är i 17 års åldern.

2020-07-13

Kl 02:21              Halmstad, tillgrepp av motorcykel

Polisen larma till Hertig Knutsgatan där det skulle vara en pågående motorcykelstöld. Flera polispatruller söker i närområdet men finner ingen motorcykel eller ägaren till eventuell motorcykel. Ärendet lämnas utan åtgärd i övrigt.

 

Kl 04:16              Halmstad, inbrott

Väktare och polis larmas till Klammerdammsvägen i centrala Halmstad där det har varit glaskross vid en butik. Anmälan inbrott oklart vad som är tillgripet. Målsägande får återkomma under dagen med kompl om detta. Ingen är gripen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.