13 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Godmorgon. Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i em/kväll tjänstgör Anna Göransson

2020-07-12

Kl 20:28              Borås, trafikolycka

På Gbg vägen blev en cyklist påkörd av en bilist. Inga allvalriga skador på någon av de iblandande. Cyklisten rapporterad för vårdslöshet i trafik då cyklisten ej noterat väjningsplikt.

Kl 00:46              Partille, försök till inbrott

Polis och väktare larmas till Idrottshallen vid Björndammen där en ruta är krossad. Eftersök har gjort i närområdet utan resultat efter eventuell gärningsperson. Anmälan försök till inbrott.

 Kl 01:28              Mölndal, stöld av batteriet.
Väktare larmas till Aminigatan i Åbro där man i kameraövervakning kan se flera ungdomar, maskerade, söka inne på en större p-plats. Polispatrull ansluter tillplatsen och tre ungdomar i 18,17 och 16 års ålderna grips och anmäls för stöld av batterier. En av ungdomarna överlämnas föräldrarna.

 Kl 03:04              Gullspång, trafikolycka, singel

Polisen och ambulans larmas till E20 i Hova där en bilist kört av vägen och han larmar själv. Bilen har voltat men föraren får åka med ambulans till sjukhus för kontroll, ej allvarligt skadad. Föraren misstänks för våldslöshet i trafik då han troligen somnat bakom ratten under färd.

 Kl 04:39              Göteborg, misshandel.

En spårvagnsförare som skulle köra ut sitt fordon ur garaget upptäckte en man liggandes inne i vagnen som är misshandlad. Polis och ambulans larmas till Alströmergatanvid Stampen. Mannen är vaken och talbar och körs till sjukhus för vidare undersökning. Anmälan misshandel.  

  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.