13 juli 08:08, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.35 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits för berusning/ordningsstörning, men en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.15 vid en rutinkontroll bötfälldes en bilförare, man i 18-årsåldern för att ha kört en bil med brukandeförbud på grund av obetald skatt, på riksväg 30 i Vrigstad.

01.25 en polispatrull träffade på en misstänkt påverkad man i Nässjö och mannen, som är i 20-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

04.32 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Avtagsvägen i Nässjö. Visade sig vara en bil som brann och polisen har påbörjat en utredning om skadegöresle genom brand.

06.03 samtal till polisen om att inbrott inbrott upptäckts på Österängsvägen i Jönköping. Någon ska ha krossat en glasruta och sedan stulit en kassa och en terminal. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.