Uppdaterad 14 juli 05:10

14 juli 01:42, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

Natten har inledningsvis varit lugn med ett fåtal inkomna händelser till polisens ledningscentral.

22:44 Misshandel - Sundsvall
Polispatrull skickas till Tallnäs, Timrå, då en anmälare observerat bråk mellan flera personer. På plats hör polispatrullen de involverade personerna. Det handlar om två personer som tidigare har haft en relation som bråkat med varandra. En anmälan gällande ringa mishandel upprättas.

23:44 Trafikbrott - Sundsvall
Polispatrull kontrollerar en peronbil i Birsta. Föraren av bilen får ordningsbot då fordonet framförts med annat ljus framåt än vitt eller gult. Böter 500 kr. Passageraren i bilen får böter då denne saknar bilbälte. Böter 1500 kr.

00:12 Efterlyst person - Örnsköldsvik
Polispatrull skickas till Solgårdsgatan i Örnsköldsvik med anledning av att en person tagit sig in i fastghetens förråd. Patrullen anträffar en man som vid kontroll visar sig vara efterlyst av frivården. Mannen omhändertogs för att senare kunna överlämnas till frivården.

03:59 Trafikolycka, rattfylleri - Sundsvall
Singelolycka med mc. Föraren, en man född -76, blåser positivt i polisens sållningsinstrumen och omhändertas för kroppsbesiktning. Föraren transporteras med ambulans till akutmottagningen på Sundsvalls sjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.