14 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

22.04 Uddevalla, singelolycka
På länsväg 697 Raknebo är det en bilist som kör av vägen och in i en bergvägg. Föraren körs till sjukhus och klagar på smärtor i handlederna.

23.11 Göteborg, skadegörelse
Vid Doktor Fries Torg griper två ordningsvakter en man i 35-årsåldern som klottrat i området. Vid gripandet är det två andra personer som kastar flaskor mot ordningsvakterna. Polisen kommer till platsen och övertar gripandet och skriver två anmälningar gällande skadegörelse och våldsamt motstånd och en anmälan gällande våld mot tjänsteman samt försök till våld mot tjänsteman. En av ordningsvakterna blöder från ena handen. Oklart om sjukhusvård behövdes.

00.16 Hönö, misshandel
Vid nya Pizzerian på Hönö Klåva är det en man som blir misshandlad och nedsparkad till marken av en annan man. Den misshandlade mannen i 40-årsåldern körs till Sahlgrenska sjukhuset med okända skador. En man i 30-årsåldern grips på platsen.

03.23 Göteborg, stöld inbrott
Vid Gitarrgatan i Ruddalen är det en okända personer som stjäl byggmaterial och stegar från en byggarbetsplats. I närområdet kontrolleras en man i 40-årsåldern vid en parkerad bil och i bilen anträffas stöldgods från byggarbetsplatsen som tas i beslag och återlä,mnas till byggarbetsplatsen. Mannen grips och förs till polisstationen.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.