14 juli 13:33, Rån, Vingåker

Rån i butik.


07:27 Polisen larmades till en butik på Storgatan med anledning av ett rån. En man med ett tillhygge hotade till sig bilnycklar och en väska av en kund. Han hotade också personalen i butiken med tillhygget när han flydde ut ur butiken.

Polisen har sökt efter mannen under förmiddagen men utan resultat. Det finns ännu ingen misstänkt för rånet. Väskan som stals anträffades utanför butiken. Bilen stod kvar på platsen och stals alltså inte. En anmälan om grovt rån är upprättad. Ingen person har skadats fysiskt i samband med händelsen. Den än så länge okända gärningspersonen misstänks också för skadegörelse och grovt olaga hot i samband med händelsen.  
 
Polisen har pratat med vittnen till händelsen. Om du har sett händelsen eller delar av den, eller om du på annat sätt har uppgifter om rånet och inte redan har pratat med polisen –kontakta polisen via telefon 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.