15 juli 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

23.54 Frillesås, stöld
Vid Frillesås öppna förskola är det en man som monterar ner byggnadsställningar vid byggarbetsplatsen. När polis kommere till platsen så har mannen försvunnit. Polis anträffar ställningarna som är gömda i ett buskage i närheten. Vid 03-tiden är samme man åter på plats och monterar ner byggnadsställningar på platsen och dessa hittas på en annan plats men mannen är borta. Vid Rya Industriväg ser polisen en skåpbil som stoppas för kontroll. Signalementet stämmer överens med kamerabilderna från byggarbetsplatsen och mannen i 50-årsåldern grips.

04.53 Halmstad, rattfylleri
På E6 i södergående riktning vid Fyllinge är det en kvinnlig bilist som kör i diket. Hon är misstänkt alkoholpåverkad och skadeläget är okänt när hon körs till sjukhus för kontroll och kroppsbesiktning.

Sammanfattning brott i nära relation: inkomna ärendet under vecka 28 till polisen i region Väst är 63 och förmedlade kontaktförbud är 10.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.