15 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

23.30 Trollhättan, narkotikabrott
Vid Karltorpsvägen stoppar polisen en bil med fyra personer i efter ett kortare förföljande. Vid stoppet är det två personer som springer från platsen och dom slänger flaskor mot poliserna utan att träffa. De andra två i bilen omhändertas för kroppsbesiktning då de misstänks vara narkotikapåverkad.

23.45 Uddevalla, rån
Vid Kungsgatan kommer det in en knivbeväpnad man på restaurang Kerstin och hotar personalen samtidigt som han stjäl några flaskor vin Han försvinner från platsen och ingen har kommit till skada.

02.39 Mölndal, bilbrand
På en parkering vid Blandsädesgatan är det någon som tänder eld på en parkerad bil. Branden sprider sig till en annan parkerad bil på parkeringen. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

06.04 Vänersborg, inbrott
Vid Resecentrum är det fyra personer som bryter sig in kiosken och stjäl bland annat tobaksvaror. De fyra kan gripas av polis i närområdet.

 

Sammanfattning brott i nära relation: inkomna ärendet under vecka 28 till polisen i region Väst är 63 och förmedlade kontaktförbud är 10.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.