15 juli 08:37, Rån, Falkenberg

Två personer grips i utkanten av Älvsered.

Vittnen hör av sig att det uppehåller sig två killar vid en bil som står parkerad på en bensinstation i samhället Älvsered. Visar sig att bilen kan sättas i samband med flera händelser under natten.

Strax innan ringer ytterligare ett vittne som påträffat en stulen bil i Obbhult som de två gripna rånat av en kvinna i området Svartrå.

Räddningstjänst samt ambulans är på plats innan polis som kan vidarebefordra informationen att de två misstänkta killarna är på väg till fots ut från samhället Älvsered. När polis kommer till platsen så kan de båda killarna gripas tack vare att räddningstjänsten följt efter dem.

De båda killarna som är i 20 års åldern får följa med för vidare utredning. De båda bilarna tas i beslag för en teknisk undersökning.

Bra vittnesuppgifter tillsammans med en god insats från räddningstjänst samt ambulans gör att vi kan gripa de båda killarna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.