Sök på polisen.se

15 juli 08:40, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 27 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Tisdag 14 juli:

21:51 Polis kallades till Mälarsjukhuset i Eskilstuna med anledning av att en man i 25-årsåldern kommit in till sjukhuset med sårskador. Brottsplatsen visade sig vara på Slånbärsvägen i Fröslunda. En hundpatrull har varit på platsen och vissa fynd har säkrats. En anmälan om grov misshandel har upprättats.

Onsdag 15 juli:

00:52 Polis, räddningstjänst och ambulans kallades till Malmagatan i Flen med anledning av en brand i ett flerfamiljshus. En man i 65-årsåldern räddades ur byggnaden och fick hjälp av ambulans på plats. Vid 02:20-tiden var branden under kontroll. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet har upprättats. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.