17 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Hans Lippens.

22.18 Borås, trafikolycka.
En MC kör av vägen varför ambulans samt polis till platsen. Mannen som kört omkull på Döbelnsgatan är vaken samt talbar. Föraren som är i 30 års åldern körs med ambulans till SÄS för vård, lindriga skador. En anmälan skrivs utan misstanke om brott.

01.11 Göteborg, drograttfylleri m.m.
En bilist kontrolleras på Nordhemsgatan och han visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Han saknar dessutom giltigt körkort varför han även rapporteras för detta.

02.31 Göteborg, rån.
En man i 50 års åldern blir rånad på pengar samt sin klocka i Utby varför polis kallas till platsen. Han har fått ta emot ett flertal slag mot huvud samt kropp i samband med rånet. Det skall ha varit 2 personer som rånat honom varav den ena skall haft en kniv samt den andre ett pistolliknande föremål som de hotat honom med. Anmälaren åker själv till sjukhus för att kontrollera sin nacke då han känner smärta i den.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.