Uppdaterad 17 juli 08:29

17 juli 08:05, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.43 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott eller omhändertagits för berusning/ordningsstörning men två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.18 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 834 mellan Nässjö och Bodafors. Det ska ha varit en person som väjt för ett rådjur och kört in i ett träd. Ingen personskada och ingen misstanke om brott.

02.18 vid en rutinkontroll av en bilförare i Nässjö har misstanke om drograttfylleri uppstått mot en kvinna i 25-årsåldern. Hon fick följa med för provtagning och förhör. En passagerare, kvinna i samma ålder, fick följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om ringa narkotikabrott.

02.57 vid en rutinkontroll av en bilförare i Nässjö uppstod misstanke om grov olovlig körning. Den som är misstänkt är en kvinna i 40-årsåldern.

05.19 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Kungsgatan i Gnosjö där en bilist kört in i ett träd. Ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.