18 juli 06:50, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Godmorgon. Dagens presstalesperson är Hans Lippens ( 7-16 )

Godmorgon. Det har varit en del fylleri ärenden under natten i regionen samt en del misshandels fall och de flesta pga berusning men som tur är inga allvarliga ärenden.

 

Kl 00:05              Falköping, rattfylleri

En polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist på Rv 46 i Valtorp. Föraren en man i 20 års åldern misstänks för rattfylleri

 

Kl 01:38              Ulricehamn, skadegörelse

En inringare till polisen har hört glaskross vid Storgatan. 2-3 ungdomar som slår sönder glasrutor på butiker och river upp rabatter . Därefter spring de ned mot sjön. Enligt uppgift ska det vara 3 personer och en av dem filmade allt som dom gjorde.  Ingen är gripen men det kan finnas övervakningsbilder som man skulle kunna använda sig av i utredningen av ärendet. Anmälan skadegörelse

 Kl 01:42              Kungälv, rattfylleri mm

Polisen larmas till Lv 626 i Karbey där en bilist har kört av vägen in i en tomt. I bilen ska det vara två personer. Föraren misstänks för rattfylleri , vårdslöshet i trafik mm.

 Kl 03:14              Borås , bilbrand

Räddningstjänst och polis larmas till Sjöbo vid Coop där en bil ska brinna. Anmälaren har sett två personer i luvtröjor lämna platsen strax innan branden startade. Anmälan skadegörelse genom brand och ingen är gripen.

 Kl 06:38              Göteborg, personrån

Flera polispatruller larmas till Järntorget där en berusad målsägande blivit rånad av flera personer. Polispatrullerna kontrollerar flera personer i området. Ett rörigt ärende med en berusad målsägande och flera misstänkta. Målsägande tas med men kommer först att få sova några timmar tills han är tillräckligt nykter att kunna höras. På en av de misstänkta anträffas det gods som tillhör målsäganden. Ärendet är pågående i skrivande stund.

 

Halland.

 

I Halland har det varit en del fylleri ärenden, 10 st och några personer/bilförare som blivit rapporterade för rattfylleri, 4 st mm men inga allvarliga andra brott har inträffat.

Kl 23:46              Falkenberg, rattfylleri

En polispatrull kontrollerar en kvinnlig bilförare i 25 års åldern på Klittervägen och hon rapporteras för rattfylleri.

 

Kl 00:45              Varberg, rattfylleri

En polispatrull stoppar och kontrollerar en bilförare på Peder Skrivarens väg. Föraren misstänks för drograttfylla och ringa narkotikabrott.  Även passageraren misstänks för inga narkotikabrott.

 

Kl 06:55              Varberg, Rolfstorp, trafikolycka

Räddningstjänsten larmas till Lv 153 Brännhult där en personbil kört av vägen och in i ett träd. Enligt uppgift ska personen vara ute ur bilen. Skadeläget är oklart.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.