18 juli 07:17, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Sedan midnatt har en person omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Personen lämnades över till anhöriga. En person har också medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:17 Knivlagen, Haparanda
Polisen kontrollerar en man i 35-årsåldern i centrala Haparanda. Mannen bär kniv. Kniven tas i beslag och en anmälan om brott mot knivlagen upprättas.

01:41 Trafikbrott, Boden
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Boden. En passagerare i bilen ska inte ha använt bilbälte under färd. Men då personen nekar till brott upprättas en anmälan. 

01:42 Misshandel, Jokkmokk
Polisen beordras till en ort utanför Jokkmokk med anledning av en misshandel. En man ska ha blivit misshandlad av en annan man. Han fördes till hälsocentral. Polisen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.