18 juli 08:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Sedan midnatt har en person omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:38 Stöld, Östersund
Polisen beordras till Odenslund med anledning av att ett antal personer har setts sparka omkull ett antal cyklar samt även ha stulit en cykel och/eller delar av en cykel. När polisen kommer dit finns inga misstänkta kvar. En stöldanmälan upprättas.

01:11 Misshandel, Östersund
Polisen beordras till Marielund med anledning av en misshandel. En man ska ha blivit misshandlad med ett tillhygge. Ambulans tillkallas men det saknas uppgifter om personen medtas för vård.
Polisen håller förhör på platsen och en anmälan gällande misshandel upprättas. En person som finns på platsen omhändertas också enligt LOB, lagen om omhändertagande enligt berusade personer

Övrigt: En viltolycka har inträffat i natt på E45 vid Åsarna. Det finns inga uppgifter om personskador. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.