19 juli 08:03, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot söndagen har polisens regionledningscentral hanterat 61 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Tio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av droger.

-

00:30 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till länsväg 919 utanför Mariefred med anledning av en trafikolycka. Två personbilar hade krockat efter att den ena föraren hade väjt för ett vildsvin. Ingen person kom till skada. En av bilarna bärgades från platsen. En anmälan är upprättad och trafikolyckan kommer att utredas.

-

02:32 Polisen larmades till Kriebsengatan i Eskilstuna med anledning an ett bråk. Flera personer sågs slåss med varandra. På platsen anträffades två skadade män i 30-årsåldern. En av dem fördes till sjukhus efter att ha blivit slagen i huvudet. Polisen har sökt efter gärningspersonen i området men utan resultat. En anmälan om grov misshandel är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.