02 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Hans Lippens.

00.33 Göteborg, grov misshandel
Vid Norra Hamngatan utanför CityKebabben uppstår det ett bråk mellan några tonåringar och en man av okänd anledning. Denne blir knuffad till marken och slår i bakhuvudet i asfalten. Två killar i övre tonåren grips av ordningsvakter på platsen och överlämnas till polis. Mannen körs till Sahlgrenska sjukhuset för vård. En av tonåringarna hade narkotika på sig och misstänks även för narkotikabrott.

03.32 Göteborg, inbrott
Polis larmas till Långedragsvägen med anledning av att att någon håller på att göra inbrott i en Thairestaurang. Lokalen är tom när polis kommer till platsen och en hundpatrull spårar från platsen utan att finna tjuven/tjuvarna. Oklart vad som saknas från restaurangen.

04.30 Lidköping, skadegörelse
Vid Fabriksgatan är det någon som krossar en ruta till ett apotek genom att slänga in ett betongblock genom rutan. Ingen varit inne i lokalen. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.