Uppdaterad 02 juli 17:03

02 juli 06:50, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:27 Trafikolycka vilt, Härjedalen
Polisen får samtal om en påkörd björnunge på E45 någon mil söder om Sveg. Björnen dog i samband med olyckan, men det finns inga uppgifter om personskador. En rovdjursgrupp kallas till platsen, men hittar inte björnen.

02:06 Misshandel, Krokom
Polis beordras till en adress i Krokoms kommun. En man i 40-åldern grips misstänkt för misshandel och ofredande av en närstående. Mannen misstänks också för ringa narkotikabrott. Mannen kommer att förhöras under dagen, därefter fattar åklagare beslut om mannen ska anhållas.

Ytterligare tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckorna.

Uppdatering kl 17:03 gällande viltolyckan ovan: 

Då björnkroppen inte hittades misstänker polisen att någon tagit den från olycksplatsen. En anmälan gällande jaktbrott kommer att upprättas. Det finns i nuläget ingen misstänkt. (Uppdatering av Åsa Mjörndal, kommunikatör)

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.