Sök på polisen.se

02 juli 08:25, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

07.17 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats under denna tid.

01.50 polisen träffade på och kontrollerade en person på Tullgatan Eskilstuna. Personen, en man i 35-årsåldern åkte på en cykel som polisen misstänker kan vara stulen varför den togs i beslag. Det ska nu utredas om cykeln kan vara stulen.

03.35 samtal kom till polisen om inbrott i ett kafe i Sundbyholm, Eskilstuna. En person har av ett vittne setts lämna brottsplatsen och polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. Polisen spanade också i närområdet efter tjuven. Polisen har spärrat av brottsplatsen för en kommande kriminalteknisk undersökning. Det är fortfarande oklart vad som har stulits.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.