20 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

21.01 Försök till rån samt misshandel, Göteborg
Vid Östra Hamngatan/Brunnsparken grips en ung man som försökt stjäla en halskedja av en person samt misshandlat en annan med en glasflaska. En person har förts till sjukhus, skador oklart.

22.22 Misshandel, Göteborg
Vid minigolfbanan vid Heden/Södra vägen misshandlas en kvinna av en man och polis kallas till platsen. Kvinnan som bland annat blivit sparkad förs till sjukhus med ambulans, skadeläge oklart. Mannen grips misstänkt för misshandel samt brott mot knivlagen.

01.56 Rattfylleri, Gullspång
När polis följer efter och stoppar en bil på Järnvägsgatan backar föraren på polisbilen som får en liten skada på registreringsskylten, inga fysiska skador. Föraren till bilen saknar körkort och misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning.

02.10 Försök till stöld, Härryda
Vid ett byggområde på Idrottsvägen i Mölnlycke försöker en person att bryta sig in i en container. När polis kommer till platsen finns där ingen kvar. Det är för närvarande oklart om något stulits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.