20 juli 08:06, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 40-tal ärenden hittills under måndagsdygnet. Ingen har frihetsberövats och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

00.23 Polisen fick samtal om misshandel utomhus i Norrköping. En man skulle ha blivit misshandlad vid en spårvagnshållplats i Haga. Polis åkte dit med flera patruller. Den misshandlade mannen, som är i 25-årsåldern fick föras till sjukhus. Han ska preliminärt inte ha varit allvarligt skadad. Det finns i nuläget ingen gripen för misshandeln.

02.51 Polisen kontaktades av väktare om inbrott på badet i Linghem. Polisen åkte dit med flera patruller. På plats upptäckte polisen att en glasdörr var krossad. Ingen misstänkt fanns kvar. Det kunde inte konstateras att något var stulet. Polisen gjorde en brottsplatsundersökning och upprättade en anmälan om försök till stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.