Uppdaterad 20 juli 16:27

20 juli 15:09, Försvunnen person, Vetlanda

Polisen söker efter en försvunnen 5-åring. POJKEN HAR HITTATS!

15.00 Polisen söker efter en försvunnen 5-årig pojke. Pojken sågs senast vid klockan 13.00 i ett skogsområde i trakten av Bäckaby och Säbysjön.

Flera polispatruller, inklusive hundpatruller, är på väg till platsen för att söka efter pojken. Polisen tar tacksamt emot tips och iakttagelser från allmänheten som gör att pojken kan hittas.

Pojken är 5 år och har kort blont hår. Pojken var vid försvinnandet klädd i en ljusgrå långärmad tröja med stort svart tryck på, mörk grå mjuka byxor och ett par röda stövlar.

15.24 Polis på plats. Arbetet med att söka efter den försvunna pojken inleds. Flera polispatruller söker nu efter pojken i ett område vid Fageräng, Södrasjön. Polishelikopter kommer att ansluta för att delta i sökandet.

16.16 Räddningstjänsten har kommit till platsen för att bistå polisen i sökarbetet. Även polispersonal med UAS, så kallad drönare, har anslutit till platsen för att söka efter pojken från luften.

Har du uppgifter om den försvunna pojken – ring polisen på 112.

UPPDATERING:

16.23 Pojken har hittats av allmänhet. Pojken är välbehållen och mår enligt uppgifter bra.

Sökarbetet har avslutats och polisen vill tacka alla som engagerat sig i sökandet efter den försvunne 5 -åringen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.