21 juli 05:32, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Godmorgon. Dagens presstalesperoner är Hans Lippens och Fredrik Svedmyr och i em/kväll tjänstgör Peter Adlerssson

200720

Kl 20:51              Trollhättan misstänkt rattfylleri

En polispatrull vill stanna en motorcyklist för kontroll på Drottningatan. Föraren vägrar först att stanna och ett kort fölföljande påbörjas. Mc stannar och två personer springer från platsen. Polismännen springer ifatt föraren men passagerare lyckas undkomma. Föraren omhändertas och rapporteras för drograttfylleri.

 

Kl 23:53              Öjersjö försök till inbrott

Väktare och polis larmas till Norra Örjansvägen i Öjersjö där det ska varit inbrott på skolan. När väktare och polis anländer springer det flera ungdomar från platsen. Bland annat en ungdom i en mopedbil och en Volvo v 60. Flera ungdomar kontrolleras på platsen men ingen grips. Anmälan försök till inbrott.  

 

200721

Kl 02:30              Kinna., bråk skadegörelser mm.

Polisen larmas till Kinna där det ska vara någon form av bråk. En man har trängt sig in i en lägenhet och slagit sönder samtliga rutor. När polis anländer till platsen grips en kvinna och en man. Ytterligare någon lämnar hastigt i bil och undkommer. Kvinna misstänkt för våldsamt motstånd i samband med gripanden och mannen misstänks olaga hot misshandel och skadegörelse.  

 

Kl 03.00              Stenungsund, bilbrand

Räddningstjänst och polis larma till Koppersskolan där en bil ska brinna.  Räddningstjänsten släcker bilbranden. Anmälan skadegörelse genom brand och ingen är gripen.

 

Kl 04:37              Uddevalla, trafiklocka med vilt

En bilist har kört/väjt för någon form av djur och därefter kört av vägen och in i en stolpe. Skadeläget är oklart. Räddningstjänst och polis är på plats

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.