21 juli 07:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 00-07, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:15 Olaga hot, Gällivare
Polisen får samtal om att en kvinna i 20-årsåldern hotar en man och en kvinna. Anmälan gällande ofredande och olaga hot upprättas.

01:32 Rattfylleri, Piteå
Polis stoppar och kontrollerar en person, en man i 55-årsåldern, norr om Piteå. Misstanke uppstår om att han är berusad. Han tas med för provtagning och förhör. Anmälan upprättas.

02:00 Knivlagen, Boden
Polis omhändertar en man i Boden med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Anmälan gällande brott mot knivlagen upprättas också.

02:17 Rattfylleri, Älvsbyn
Polis larmas om en singelolycka i Älvsbyn. Föraren, en kvinna i 45-årsåldern, misstänks för rattfylleri. Hon tas med för provtagning och förhör. Anmälan upprättas.

06:47 Trafikbrott, Piteå
På länsväg 374 vid Sikfors utfärdas en ordningsbot (böter) till en förare med anledning av fortkörning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.