21 juli 07:32, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 00-07, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:52 Trafikbrott, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en traktor. Föraren är minderårig och saknar körkortsbehörighet. Vårdnadshavare kontaktas, förhör hålls och anmälan gällande olovlig körning upprättas.

03:24 Trafikbrott, Timrå
I samband med ett inbrottslarm stoppar och kontrollerar polis en bil. Föraren, en man i 60-årsåldern, saknar körkort och anmälan gällande grov olovlig körning upprättas. Bilen tas i beslag  för att förebygga framtida trafikbrott.

04:59 Brand, Kramfors
Polis larmas om en brand i en sommarstuga söder om Kramfors. Det finns inga uppgifter om personskador. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

06:00 Bedrägeri, Timrå
Polis beordras till järnvägsstationen med anledning av att två män, båda i 20-årsåldern, vägrat betala. Förhör hålls och anmälan gällande ringa bedrägeri upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.