21 juli 08:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 70-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Noterbart är att den man i Norrköping som har varit försvunnen sedan i förra veckan, hittades vid liv under natten. Han hade kontaktat en anhörig och polis kom till platsen och såg till att han fördes till sjukhus för kontroll.

00.31 Polisen fick samtal om att någon eller några krossade rutor på Mosstorpsskolan i Skärblacka. Polis åkte dit. En ruta till fritidsgården var trasig och det var tillrört i lokalen. Det är oklart vad som kan ha stulits, men polisen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

00.58 Det kom larm om en man som eventuellt försökte bryta sig in i ett garage på S:t Persgatan i Norrköping. Mannen skulle också ha krossat rutor på två bilar. Polisen kom dit och fick tag i mannen. Han blev omhändertagen för tillnyktring och är misstänkt för skadegörelse.

02.38 SOS larmade om en trafikolycka på länsväg 733 vid Gärdserum, Åtvidaberg. En bilist hade kört av vägen och voltat och hamnat på taket. Två personer satt i bilen, båda var vakna och talbara. En man i 25-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. En kvinna i 20-årsåldern ska ha kört bilen och blev medtagen för provtagning, misstänkt för drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.