22 juli 05:50, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Christer Fuxborg.

02.12 Halmstad, narkotikabrott
På Brogatan kontrolleras en man i 45-årsåldern av polisen. Han misstänks vara narkotikapåverkad och tas därför med för provtagning. Han rapporteras för eget bruk av narkotika.

02.37 Veddige, rattfylleri
I Veddinge ser vittnen hur en bil kör i diket och larmar polisen. När nykterheten på föraren, en kvinna i 25-årsåldern, kontrolleras så blåser hon positivt. Hon tas med för vidare provtagning och utredning på polisstationen och är misstänkt för rattfylleri.

05.48 Varberg, trafikolycka
I Spannarp har en bilist kört av vägen och voltat in i en trädgård. De två som färdades i bilen kunde själva ta sig ur och klarade sig utan några större skador. Ett staket blev nerkört vid olyckan. Föraren av bilen grips för vårdslöshet i trafik samt grov olovlig körning och passageraren åker med till polisstationen för förhör. Ingen av dem är identifierade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.