22 juli 05:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Christer Fuxborg.

22.26 Kungälv, trafikolycka
I Kåröd, Kode, har en bilist kört in i ett träd. Föraren, en 18-årig man, förs i ambulans till Kungälvs sjukhus med okända skador. Han är dock hörd av polisen. En anmälan om vårdslöshet i trafik är upprättad.

00.06 Stora Höga, inbrott
Larmet går från en kiosk på Anråsvägen i Stora Höga. Kiosken ska ligga vid idrottshallen. När polisen kommer fram ser man att en ruta är borta och att någon troligen varit inne i kiosken. Inga personer kvar på platsen. Det är oklart vad som stulits men polisen skriver en anmälan om stöld genom inbrott.

01.56 Stora Höga, inbrott
På Getskärs Badväg har det varit inbrott i Hamnkiosken. Någon har brutit upp en dörr så att larmet utlösts. I kiosken har man stulit glass och godis. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas men det finns ännu ingen misstänkt.

03.27 Frändefors, stöld av diesel
På E45 i Frändefors stoppas en bilist för kontroll. I bilen färdades tre personer, tre män i 20-årsåldern, och i bilen anträffas cirka 300 liter diesel som misstänks vara stulen samt slangningsutrustning. Detta tas i beslag och männen grips. De körs till polisstationen för vidare utredning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.