Uppdaterad 22 juli 08:07

22 juli 07:31, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits misstänkt för brott (se nedan). Två personer har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott/rattfylleri.

00.37 Polisen stoppade ett fordon för kontroll i Gislaved. Vid kontrollen fattade polispatrullen misstankar om att mannen var berusad och vid kontroll hittades misstänkt stöldgods i form av bland annat två telefoner, i den bil mannen färdades i. Mannen greps misstänkt för stöld samt grovt rattfylleri och fördes till polisstationen för vidare utredningsåtgärder. Gripandet hävdes senare under natten.
UPPDATERING: Mannen, som är i 60-årsåldern, är misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk samt innehav och stöld samt hemfridsbrott.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.