23 juli 05:36, Sammanfattning natt, Västernorrland län

En sammanfattning av nattens händelser

Klockan 01:56 blev en patrull beordrad till en krog i Sundsvall. En man, som är i 20-årsåldern, hade blivit misshandlad av en okänd gärningsperson. Polisen upprättar en anmälan om misshandel.

Klockan 02:29 fick polisen samtal från allmänhet om en man som eventuellt försökte stjäla en bil(Område Stenstan, Sundsvall). Polis beordrades till platsen  och påträffade en man, som var i 30-årsåldern, som var berusad. Polisen kontrollerade den aktuella bilen men det fanns inga tecken på skador. Mannen omhändertogs enlig LOB.

Klockan 03:53 bestämmer sig en patrull för att stoppa och kontrollera ett fordon i Bollstabruk, Kramfors. Föraren av fordonet vägrar till en början att stanna på polismanstecken och det blir ett förföljande i låg hastighet. Efter en stund stannar föraren och polisen kan genomföra sin kontroll. Det visar sig att mannen som kör saknar körkort. Polisen upprättar anmälan om grov olovlig körning. Mannen som blev rapporterad är i 40-årsåldern.

 

Förövrigt har det varit en lugn natt i länet. Örnsköldsvik har inget ärende att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.