23 juli 05:55, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i em/kväll tjänstgör Christer Fuxborg

En lugn natt i regionen.

20200722

Kl 22:24              Trollhättan, trafikolycka

En person som fått problem med sin bil har stannat bredvid vägen och sedan kommer det en annan bilist och kör på mannen.
Bilföraren en man i 30 års åldern som kört på misstänks för vårdslöshet i trafik. Målsägande och hans passagerare förs med ambulans till sjukhus klagar över smärtor i höft och slagit i huvudet i samband med olyckan.

 

20200723

Kl 02:33              Göteborg, personrån

En man har blivit rånad vid Kungsportsplatsen på sina kontanter, mobiltelefon samt livrem. I samband med rånet blev han slagen i ansiktet. Målsägande har fått slag men gör en egen bedömning att han inte behöver uppsöka sjukhus. Polisenheterna i området från ett bra signalement och efter en stund grips det två personer en man och en kvinna i 20 års åldern vid Andra Långatan som troligen kan knytas till det aktuella rånet.

 

Halland

Kl 03:46              Falkenberg, brand

Räddningstjänst och polis larmas till Hjortsberg där det ska brinna på en altan. Väl framme på platsen är det en elmoped under laddning som börjar brinna. Anmälan brand utan misstanke om brott.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.