23 juli 07:38, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat 44 ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.42 Polis larmades med anledning av ett rån mot en person i området Tunavallen, Eskilstuna. Personen, en man i 25-årsåldern, hade blivit hotad med ett tillhygge och rånad på sina telefoner av en för honom okänd person. Polisen har upprättat en anmälan gällande grovt rån. Polisen har ingen misstänkt för brottet.

23.16 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand vid Djurgårdsskolan, Eskilstuna. Det var en mindre brand på en bänk intill en byggnad. Räddningstjänsten släckte branden och polisen har upprättat en anmälan om ringa skadegörelse.

06.02 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en lada i Maritorp, Strängnäs. Enligt larmet brann det med öppna lågor från ladan. Räddningstjänst, polis och ambulans beordrades till platsen. När räddningstjänst kom till platsen var ladan, som bland annat innehöll en värmepanna, övertänd. Det finns ingen misstanke om brott bakom branden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.