24 juli 07:55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 25-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

22.28 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en trafikolycka på Gripsholmsvägen i Mariefred. Enligt larmet var det en singelolycka där en förare av en personbil kört in i en sten i låg hastighet. Fyra personer färdades i bilen. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans, övriga ska enligt de uppgifter polisen har ha klarat sig utan fysiska skador. Polisen har upprättat en anmälan för att utreda orsaken till olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.