24 juli 07:58, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 62 ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits misstänkt för brott (se nedan). Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

23.56 Polis larmades med anledning av en misshandel i området Bäckalyckan, Jönköping. En person hade blivit misshandlad av flera personer som sedan lämnat platsen. Den skadade, en man i 25-åldern, skadades lindrigt och behövde inte följa med ambulans till sjukhus. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel. I nuläget finns ingen misstänkt för brottet.

00.40 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en trafikolycka på Junegatan, Jönköping. Enligt de initiala uppgifterna hade två fordon kolliderat. Polisen har inga uppgifter om någon person skadats. Polispatrullen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik.

02.20 Polis larmades med anledning av ett misstänkt inbrott i en butik i Gislaved. Samtalet till polisen kom från vittnen som sett någon eller några personer i butiken. Flera polispatruller beordrades till platsen. När polisen kom fram sprang en person iväg. Mannen, som är i 50-årsåldern, hanns ikapp av polis och greps misstänkt för stöld. Mannen har, under morgonen, anhållits efter beslut av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.