24 juli 07:58, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 66 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

03:43 Polis och ambulans åkte till Stora Torget i Linköping efter larm om en misshandel. En man i 35-årsåldern ska ha blivit slagen av tre andra personer. Polis på plats har tagit upp en anmälan om misshandel. Ingen person är gripen.

03:52 Polis larmades till Kuddby utanför Norrköping med anledning av ett inbrott. Tjuven eller tjuvarna ska ha tagit kontanter och tobak från en bostad. Patrull på plats har tagit upp en anmälan om stöld genom inbrott. Ingen person är i nuläget misstänkt.

04:29 Polis beordrades till centrala Norrköping efter larm om en stöld. En man i 65-årsåldern hade somnat på en bänk och när han vaknade var kontanter, bankkort och en telefon borta. Tre personer kontrollerades i samband med händelsen och en av dem, en man i 20-årsåldern, är nu misstänkt för stöld alternativt häleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.