Uppdaterad 25 juli 08:25

25 juli 04:25, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

 

22:26 Trafikolycka, E14 Sundsvall

Två fordon kolliderade i korsningen Nybrogatan/Bergsgatan varpå ena bilen hamnat på taket och den andra på sidan. Vägen var helt avstängd i ungefär två timmar. Ena föraren misstänks för vårdslöshet i trafik och den andra misstänks för att ej iakttagit väjningsplikt. Inga personskador rapporterade.

 

23:13 Trafikolycka vilt, Väg 90, Svinåsen, Sollefteå

En personbil med två personer i kolliderade med en älgko och personskador rapporterades inledningsvis. Polispatrull var på plats, samt eftersöksjägare som avlivade älgen. Älgkon har troligtvis en årskalv. Klockan 00:58 var bilen bärgad från platsen och vägen åter öppen.

 

00:14 Rattfylleri, E4 Bredsand, Sunsvall

Ett fordon kontrolleras varpå misstanke om drograttfylleri uppstår. Den misstänkte, en man i 25-årsåldern medtogs för provtagning.

(Följande uppdateringar skrivna av kommunikatör Marie Andersson)

Kl 00:26, Sundsvall

Polis beordras till en adress med anledning av misstänkt misshandel. En man grips, misstänkt för att ha misshandlat en kvinna.

Åklagare fattar beslut om att anhålla mannen efter förhör.

Kl 01:44, Härnösand

Man uppges ha blivit rånad på cigaretter av några personer, tidigare under natten. Personerna ska därefter ha lämnat platsen.

Polispatrull söker misstänkta personer, men dessa påträffas ej. 

Förhör hålls och anmälan gällande rån upprättas.

Kl 03:03, Sundsvall

Polis kontaktas med anledning av bråk mellan några personer i ett dike. Patrull påträffar fyra män en kort stund senare.

Anmälan gällande misshandel upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.