Uppdaterad 26 juli 00:36

25 juli 22:45, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Ett urval av kvällens händelser

20:20 Skadegörelse, Sävast Boden

4 ungdomar är misstänkta för att slagit sönder en busskur i Sävast. Patrullen har identifierat vilka dessa ungdomar är och har kontaktat vårdnadshavare. Patrullen har dokumenterat platsen, anmälan skadegörelse är upprättad.

21:28 Trafikolycka smitning samt narkotikabrott, Bosvedjan Boden

Larm inkom att en bil kört i diket i Bosvedjan. Då patrullen kom till platsen framkom det att bilen i diket blivit prejad av en annan okänd bil. När patrullen pratade med de drabbade i bilen uppstod misstanke om att en man i 20 års åldern var påverkad av narkotika. Patrullen har upprätt en anmälan gällande trafikolycka smitning, samt medtog mannen till polisstationen för provtagning och förhör, mannen frigavs därefter.

23:44 Inbrott i förråd, Hertzön Luleå

Hundpatrull skickades till Hertzön gällande ett inbrott i ett vindsförråd. Patrullen kunde konstatera att det var skarpt, och att okänd gärningsman klippt upp hänglåsen till förråden. Det är oklart vad/eller ifall något är tillgripet, patrullen har gjort en brottsplatsundersökning, hållit vittnesförhör samt upprättat anmälan.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.