Uppdaterad 26 juli 08:11

26 juli 03:16, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning.

 

Det har inkommit flertal samtal från upprörda människor från olika platser i länet om motorburen ungdom som stört, framförallt genom att spela musik på mycket hög volym. En del av dessa har efter samtal med polispatrull sänkt volymen och tagit det lugnare. En uppmaning till föräldrar är att prata med era ungdomar om hur man beter sig med respekt för andra människor i närheten. Nattetid är det många som önskar sova. Även om man vill vara ute och träffa sina vänner kan man göra detta på ett sätt som inte behöver störa andra, och välja plats och tillfälle att provköra maxvolym på högtalarsystemet.

Övriga uppdateringar (av kommunikatör Marie Andersson)

Polisen har kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i några brottsmisstankar. Några personer har omhändertagits för fylleri och en har fått följa med för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Kl 01:17, Örnsköldsvik

Bilist stoppas för kontroll. Två ordningsbot (böter) utfärdas till personer som inte använt bilbälte.

Kl 01:25, Kramfors

Bilist stoppas för kontroll. Föraren får en ordningsbot på grund av obetald fordonsskatt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.