Sök på polisen.se

26 juli 06:55, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

17.10 Falkenberg, försök till mord
I samband med en omkörning på länsväg 153 i Fegen blir föraren av den omkörda bilen upprörd och stannar den omkörande bilen och konfronterar föraren. Föraren av den omkörande bilen tar då fram en kniv och hugger målsägaren i halsen och avviker sen från platsen med sin bil. Den skadade, en man i 20-årsåldern, förs i ambulans till Varbergs sjukhus och bedöms ha lindriga skador. Efter utredning och spaning kan polisen klockan 23.40 gripa en man i 35-årsåldern. Gripandet görs i Stockholm och mannen sitter nu anhållen för mordförsök och förhör kommer att hållas under dagen.

18.48 Varberg, rattfylleri
På Träslövsvägen stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en kvinna i 30-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och tas med för vidare provtagning på polisstationen. Hon rapporteras för rattfylleri.

02.41 Halmstad, misshandel samt stöld av mobiltelefon
Polisen larmas till Norra Källegatan där det ska vara någon form av bråk. Det visar sig att en man blivit misshandlad och bestulen på sin mobiltelefon. Flera personer ska ha varit inblandade men något oklart exakt vad som hänt. Polisen skriver anmälan om misshandel samt stöld. Inga uppgifter om att mannen behövt uppsöka sjukvård.

Utöver ovanstående en hel del fyllerier samt bråk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.