Uppdaterad 26 juli 17:06

26 juli 07:55, Anträffad död, Kristianstad

Avliden person anträffad utomhus.

Polispatruller finns på plats utanför Linderöd i Kristianstad kommun med anledning av en allmänhet som har anträffat en misstänkt avliden person utomhus. På plats kan polis konstatera att personen är avliden och platsen spärras av. Ett intensivt identifieringsarbete pågår för närvarande. Ingen konkret brottsmisstanke finns men brott kan heller inte uteslutas, varpå tekniker är budade till platsen.

Uppdatering 10:47 Personens identitet har fortfarande inte fastställts.

Uppdatering 11:36 En förundersökning är inledd om mord alt dråp för att möjliggöra utredningsåtgärder. Det är fortsatt oklart vad som har inträffat. Ingen person är i nuläget misstänkt för brott. Teknikerna har ännu inte anlänt till anträffandeplatsen.

Uppdatering: Kl 13:30 har tekniker anlänt till anträffandeplatsen.

Uppdatering 14:00 Personen är identifierad. Det finns fortsatt ingen gripen misstänkt för brott. Anhöriga är inte underrättade.

Uppdatering 16.57 Den tekniska undersökningen på anträffandeplatsen är genomförd. Kroppen är avförd.

Polisen är klara på plats, avspärrningen är hävd.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.