Uppdaterad 27 juli 06:12

27 juli 05:55, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Godmorgon. Dagens presstalespersoner är Fredrik Svedmyr/Hans Lippens och i em /kväll Stefan Gustafsson

Halland

Kl 00:24              Kungsbacka, trafikolycka vilt

En polispatrull skickas till Gödeleksvägen i Fjärås där en personbil har kört på fyra vildsvin, inringaren går fram till föraren för kontroll men han verkade inte riktigt kontaktbar men i övrigt oskadd och i bilen fanns också en kvinna .

Vid kontroll av bilen saknar ägaren gällande körkort mm. När polispatrullen kommer till platsen står bilen i närområdet med skador i fronten men i övrigt är bilen tom. Anmäla skrivs rörande smitning från trafikolycka, jägare får komma till platsen för att ta hand om djuren. Enligt jägaren är det totalt 6 påkörda vildsvin på Gåsevadsholmsvägen. Föraren är ännu ej anträffad. Det finns bara vittnesuppgifter till händelsen

 

Kl 02:23              Laholm, trafikbrott

Vid trafikplats Snapparp stoppar en polispatrull en bilförare. Föraren i 20 års ålder säger att han har en sjuk person i bilen och det är därför han kört för fort. Polispatrullen tillkallar ambulans men när den anländer är det helt plötsligt ingen sjuk längre. Ordningsbot skrivs rörande hastighetsöverträdelse och hans körkort omhändertas.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.